Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727976857

Liga 727976857 Información oficial sobre el partido 727976857 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

F.C.Girondins de Bordeaux Alineación oficial del equipo 'F.C.Girondins de Bordeaux' en el partido 0 - 12 Team Rogue Alineación oficial del equipo 'Team Rogue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C.Girondins de Bordeaux Alineación oficial del equipo 'F.C.Girondins de Bordeaux' en el partido 0 - 7 Team Rogue Alineación oficial del equipo 'Team Rogue' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Girondins de Bordeaux

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 67, tothom va saber perquè en Marc-Olivier Willemin era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathurin N'Guemo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Team Rogue

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Josué Valério va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rogue. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Nikola Crnjak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Rogue va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafid Aboud, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nikola Crnjak, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Josué Valério va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rafid Aboud va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nikola Crnjak la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 6 al marcador.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rafid Aboud arribés a peus de Tesfa Shewalem, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rogue el 0 - 7.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Rafid Aboud va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nikola Crnjak va augmentar l'avantatge de Rogue a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Rogue va augmentar el seu avantatge a 0 - 10, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Wilfried Coulibaly.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Wilfried Coulibaly de Rogue va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 11 per als visitants al minut 78.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Nikola Crnjak de Rogue va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 12 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!