Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727960329

Liga 727960329 Información oficial sobre el partido 727960329 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

Vinsou FC Alineación oficial del equipo 'Vinsou FC' en el partido 1 - 0 FC Tervinges Alineación oficial del equipo 'FC Tervinges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vinsou FC Alineación oficial del equipo 'Vinsou FC' en el partido 2 - 0 FC Tervinges Alineación oficial del equipo 'FC Tervinges' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinsou FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Vinsou va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Thomas Grima va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vinsou va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enis Uygu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Tervinges

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tervinges sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Xavier Védie, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Tervinges van sortir al contraatac al minut 32, però Xavier Védie va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Xavier Védie, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gauthier Popieul de Tervinges va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lévi Moreau que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 86, en un 1 contra 1 amb el porter, però Mircea Horge va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fahmi Ati des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavier Védie de Tervinges va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maxim Maisse de Tervinges la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.