Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727959666

Liga 727959666 Información oficial sobre el partido 727959666 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

les druses Alineación oficial del equipo 'les druses' en el partido 2 - 3 FC VERNY Alineación oficial del equipo 'FC VERNY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
les druses Alineación oficial del equipo 'les druses' en el partido 3 - 4 FC VERNY Alineación oficial del equipo 'FC VERNY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,7 % 59,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

les druses

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El druses no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Wes Kaser es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de druses per la dreta va donar com a resultat un gol de Alexander Zavarikhin al minut 76 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): druses va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jorge Francisco Coletta va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Zbyszko Zdanowicz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Trent Robichaud de druses es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 37, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Claudi Torramorell va disposar d'una bona oportunitat al minut 74, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonardo Futre.

FC VERNY

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Michał Babij va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Étienne Kleinsorgen va augmentar l'avantatge de VERNY a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de VERNY. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Pierrot Bac xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Étienne Kleinsorgen va marxar de Joe Mäntylä en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de VERNY van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Tomi Patokoski va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 52 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.