Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727958706

Liga 727958706 Información oficial sobre el partido 727958706 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

FC Who'syourDaddy Alineación oficial del equipo 'FC Who'syourDaddy' en el partido 1 - 0 Fium'Orbu Castellu Alineación oficial del equipo 'Fium'Orbu Castellu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Who'syourDaddy Alineación oficial del equipo 'FC Who'syourDaddy' en el partido 3 - 0 Fium'Orbu Castellu Alineación oficial del equipo 'Fium'Orbu Castellu' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Who'syourDaddy

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador André Toro de WhosyourDaddy, després de 61 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Kristian Højgaard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de WhosyourDaddy.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Adrian Skowerski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a WhosyourDaddy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zénó Oravecz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Marian Rădulescu gairebé va marcar per a WhosyourDaddy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jérémy Lecesne de WhosyourDaddy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonard Ward es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zénó Oravecz de WhosyourDaddy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fium'Orbu Castellu

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Stéphane Léo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FiumOrbu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FiumOrbu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stéphane Léo va sortir per sobre el travesser.