Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727953331

Liga 727953331 Información oficial sobre el partido 727953331 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

ouvouzaez Alineación oficial del equipo 'ouvouzaez' en el partido 0 - 4 Yes papa Alineación oficial del equipo 'Yes papa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ouvouzaez Alineación oficial del equipo 'ouvouzaez' en el partido 0 - 1 Yes papa Alineación oficial del equipo 'Yes papa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ouvouzaez

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Damien Hebdo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El ouvouzaez va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Hamid Ayoub Al-Hamimy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Bernardo Batista i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ouvouzaez, però el xut de Dinko Pancirov va sortir bastant desviat.

Yes papa

Goles Goles

  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del papa va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Engelhard Geisz en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Iuri Faltinelli va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ouvouzaez. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roberto Lima Costa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del papa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 77.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 82 minuts, Rini Ivens va superar per velocitat Aymeric Borgne per posar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): Al minut 26 un refús amb el peu d'en Gedaliah Mizrachi va anar a parar als peus del Evren Kanteper que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Patrick Beukema va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Rini Ivens, però aquest no va encertar a marcar.
  • 284 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a papa, Iuri Faltinelli va fallar un penal al minut 83, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iuri Faltinelli.