Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727950313

Liga 727950313 Información oficial sobre el partido 727950313 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

AS DORIAN Alineación oficial del equipo 'AS DORIAN' en el partido 2 - 0 Cadaujac Alineación oficial del equipo 'Cadaujac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AS DORIAN Alineación oficial del equipo 'AS DORIAN' en el partido 0 - 1 Cadaujac Alineación oficial del equipo 'Cadaujac' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS DORIAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): DORIAN s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Yaşar Manço per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DORIAN a 2 - 0. Yaşar Manço va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Ismaël Pichot va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DORIAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vincent Verfaillie va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Trystan Riant va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DORIAN, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Nicolas Potier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Cadaujac

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Nicolas Bary, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Héctor Claramunt no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 42 (Ocasión de falta): Amb 42 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Paolo Billato va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 44, en un 1 contra 1 amb el porter, però Nicolas Bary va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fahd Saleh Abou Tawk des de l'esquerra.
  • 264 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Al minut 48 de temps, Paolo Billato de Cadaujac va fallar un penal.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Fahd Saleh Abou Tawk per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 57, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): El jugador visitant Siegmar Büker va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 69 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Magni Tindalíð de Cadaujac va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.