Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727943924

Liga 727943924 Información oficial sobre el partido 727943924 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

Sporting Club Goumiboise Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Goumiboise' en el partido 1 - 0 Nice Olympique Football Alineación oficial del equipo 'Nice Olympique Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Club Goumiboise Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Goumiboise' en el partido 0 - 2 Nice Olympique Football Alineación oficial del equipo 'Nice Olympique Football' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Club Goumiboise

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Goumiboise va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 63 Pedros Karekinyan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Rossignol va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Goumiboise, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Klaudius Steinwender va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Evan Ingemarsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Sam Brenker va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Pedros Karekinyan de Goumiboise va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nice Olympique Football

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Remie Bolscher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Remie Bolscher va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aytekin Öğün va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 264 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Aytekin Öğün es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 76 va aturar un penal a Yann Vaslin.