Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727943918

Liga 727943918 Información oficial sobre el partido 727943918 en Hattrick

20.04.2024 21:00:00

Nice Olympique Football Alineación oficial del equipo 'Nice Olympique Football' en el partido 5 - 4 Mérou Inc. Alineación oficial del equipo 'Mérou Inc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nice Olympique Football Alineación oficial del equipo 'Nice Olympique Football' en el partido 4 - 2 Mérou Inc. Alineación oficial del equipo 'Mérou Inc.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nice Olympique Football

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del Olympique amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Konrad Kuhl en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Cosme Silva Cabral va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Olympique empatava el partit, 2 a 2, al minut 44.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Olympique, atacant per l'esquerra al minut 59, va aprofitar el magnífic llançament de Nathan Ardley per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Myloslav Gaponenko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Olympique.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Olympique va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Konrad Kuhl des de dins de l'àrea.
  • 125 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Dzmitry Gajduk va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Flavius Haină va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 郑 (Zheng) 靖文 (Jingwen) va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Jimmy Maclure va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Pierre Airola de Olympique va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mérou Inc.

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Christophe Melon es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vehbi Mevlüt va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Baki Gürgüner que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nathan Ardley haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mérou al minut 7.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vyacheslav Khrunin va ridiculitzar a en Nathan Ardley amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Thor Håvard Aalmo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Philippe Kern de Mérou va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.