Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727936760

Liga 727936760 Información oficial sobre el partido 727936760 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

Caen ES Alineación oficial del equipo 'Caen ES' en el partido 2 - 8 Les Wookies Alineación oficial del equipo 'Les Wookies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Caen ES Alineación oficial del equipo 'Caen ES' en el partido 0 - 9 Les Wookies Alineación oficial del equipo 'Les Wookies' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caen ES

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Paul-Emmanuel Triboulet era molt més ràpid que el defensa Juan Esteban Soroa. Al minut 4, el jugador de Caen va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 en Paul-Emmanuel Triboulet va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Hugues Michelet podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.

Les Wookies

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 19 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Agner Brohus de Wookies marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 36. L'anotador per Wookies va ser Kjell Hjortland, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Stanislas Cochard de Wookies va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Wookies per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 42. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Agner Brohus. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jost Thürnau va augmentar l'avantatge de Wookies a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Passaven 67 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Agner Brohus va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Stanislas Cochard de Wookies va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 7 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Wookies va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 8, quan Agner Brohus va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Helge Handeland va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Esteban Soroa de Wookies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.