Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727935066

Liga 727935066 Información oficial sobre el partido 727935066 en Hattrick

20.04.2024 21:00:00

Crax FC Alineación oficial del equipo 'Crax FC' en el partido 2 - 2 Atlas Paillade Alineación oficial del equipo 'Atlas Paillade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Crax FC Alineación oficial del equipo 'Crax FC' en el partido 5 - 0 Atlas Paillade Alineación oficial del equipo 'Atlas Paillade' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crax FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Emmanuel Lopez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Camille Claude ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Crax es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Benjamín Aizpuru gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Massimo Da Pos va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Crax va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benjamín Aizpuru en un 1 contra 1 amb el porter Massimo Da Pos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Crax va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Benjamín Aizpuru va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Massimo Da Pos.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Maxime Tournade, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Benjamín Aizpuru gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, William Bechmann de Crax va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlas Paillade

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Angelo Berberi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec César Nunes sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Sadon Melo Souza marcar el 2 - 2 per al Paillade.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Mihai Băgăian quasi marca en una jugada assajada de córner que Elias Leclou havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Sadon Melo Souza va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José Luis Vergara va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Sadon Melo Souza per la seva rapidesa. Al minut 38 va intentar marxar per velocitat d'en Mikel Gomendradi, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): David Alsheim va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Paillade que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Elias Leclou va estar a punt de posar per davant a Paillade amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Luis Vergara va impedir un gol cantat.