Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727916321

Liga 727916321 Información oficial sobre el partido 727916321 en Hattrick

11.05.2024 20:15:00

ALIGATORAS Alineación oficial del equipo 'ALIGATORAS' en el partido 1 - 4 PARAGA F.C. Alineación oficial del equipo 'PARAGA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALIGATORAS Alineación oficial del equipo 'ALIGATORAS' en el partido 1 - 2 PARAGA F.C. Alineación oficial del equipo 'PARAGA F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALIGATORAS

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, ALIGATORAS aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Mustafa Diwani va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mustafa Diwani va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Chris Braagaard es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mark Wisniewski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Roland Patmore, als 60 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Braagaard.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Mark Wisniewski de ALIGATORAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PARAGA F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Michalis Tsingis que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ilyas Kauth que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a PARAGA.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Ilyas Kauth va augmentar l'avantatge de PARAGA a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Pemler va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Chrisostomos Diogenous va poder marcar per a PARAGA en un servei de cantonada picat per en Daniel Pemler quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Takis Zigolos de PARAGA no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Ezz Hedayet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Pemler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abraham Bär de PARAGA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.