Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727900800

Liga 727900800 Información oficial sobre el partido 727900800 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

Nabsenal FC Alineación oficial del equipo 'Nabsenal FC' en el partido 0 - 4 FC Kesälä Alineación oficial del equipo 'FC Kesälä' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nabsenal FC Alineación oficial del equipo 'Nabsenal FC' en el partido 0 - 3 FC Kesälä Alineación oficial del equipo 'FC Kesälä' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nabsenal FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Nabsenal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Petri Souru, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frederik Skovsen de Nabsenal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Lassi Salow de Nabsenal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Kesälä

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Erkki Ratas de Kesälä va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 23 pels visitants. En Ruuben Salmivirta va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nabsenal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aaro Paukkunen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kesälä es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 31.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Ruuben Salmivirta va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Kesälä gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tommi 'Sniffer' Piili al minut 11, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 36 per Ruuben Salmivirta va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Jyri Kukkakorpi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kesälä va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Matias Raita-aho va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Matias Raita-aho, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Matias Raita-aho va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Jussi Heinola de Kesälä va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antti Kurra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.