Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727899170

Liga 727899170 Información oficial sobre el partido 727899170 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

FC Lowers Alineación oficial del equipo 'FC Lowers' en el partido 3 - 1 FC Japapo Alineación oficial del equipo 'FC Japapo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Lowers Alineación oficial del equipo 'FC Lowers' en el partido 3 - 0 FC Japapo Alineación oficial del equipo 'FC Japapo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lowers

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Andreas Andreasson va donar a Lowers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lowers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Klaus Elverfeldt va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Lowers va obtenir un penal al minut 36, que va llançar a la perfecció Eugeniusz Jaskółowski. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Eelis Peippola va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eugeniusz Jaskółowski per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Tapia D'Avila va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bob Erb va rematar alt.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Eugeniusz Jaskółowski es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

FC Japapo

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Japapo van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Shahrdad Chalbiani va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Shahrdad Chalbiani va entorpir al marcador d'en Pertti Ketola per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Laur Corman completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Falko Kistner quasi redueix la diferència al marcador al minut 86, però una gran estirada d'en Andre Gablenz va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.