Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727893292

Liga 727893292 Información oficial sobre el partido 727893292 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

Pähkinänsärkijät Alineación oficial del equipo 'Pähkinänsärkijät' en el partido 6 - 0 Pitäjänmäen IFK Alineación oficial del equipo 'Pitäjänmäen IFK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pähkinänsärkijät Alineación oficial del equipo 'Pähkinänsärkijät' en el partido 4 - 0 Pitäjänmäen IFK Alineación oficial del equipo 'Pitäjänmäen IFK' en el partido
Tiene suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pähkinänsärkijät

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar John Kasseckert, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pähkinänsärkijät se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En John Kasseckert de Pähkinänsärkijät va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Obdulio Mercado va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Siinto Majoinen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Obdulio Mercado va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 61, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Pähkinänsärkijät, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Pähkinänsärkijät va aconseguir el 5 - 0 quan Lionnel Nigon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Jarkko Leinonen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pähkinänsärkijät, un peu providencial d'en Obdulio Mercado va situar el 6-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ciprian Nicoară va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan John Kasseckert de Pähkinänsärkijät gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet John Kasseckert va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): John Kasseckert va sorprendre Eeli Kärkinen amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 65 podia haver acabat en gol, però Eeli Kärkinen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Pitäjänmäen IFK

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Pitäjänmäen van sortir al contraatac al minut 91, però Taisto Lumme va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.