Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727878185

Liga 727878185 Información oficial sobre el partido 727878185 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

FC Purje Alineación oficial del equipo 'FC Purje' en el partido 1 - 3 FC Kerimäki Alineación oficial del equipo 'FC Kerimäki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Purje Alineación oficial del equipo 'FC Purje' en el partido 2 - 1 FC Kerimäki Alineación oficial del equipo 'FC Kerimäki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Purje

Goles Goles

  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va premiar Purje amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Flavio Carhuapoma va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a Purje per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Rafael Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Tristan Koopman no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cameron Hamer de Purje es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Mian de Purje va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Cameron Hamer de Purje es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tuomas Järviaho de Purje amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Kerimäki

Goles Goles

  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Cosmin Gurău van servir per superar a l'últim defensor, en Tristan Koopman. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Kerimäki cantant "Cosmin Gurău selecció!"
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kerimäki. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Juho Ahlholm xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a Kerimäki l'avantatge per 1 - 3. Henri Pankka en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jonathan Cook no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Kim Knipström estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kerimäki que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordan Piedepalumbo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.