Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727870330

Liga 727870330 Información oficial sobre el partido 727870330 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

FC ADHD AC Alineación oficial del equipo 'FC ADHD AC' en el partido 3 - 0 JK Sikko Alineación oficial del equipo 'JK Sikko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC ADHD AC Alineación oficial del equipo 'FC ADHD AC' en el partido 3 - 0 JK Sikko Alineación oficial del equipo 'JK Sikko' en el partido
Tiene un resultado normal 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ADHD AC

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ADHD va ser Dara Tum.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): ADHD va aconseguir el 2 - 0 quan Dara Tum va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): ADHD va augmentar la diferència quan Reko Hirvikangas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): ADHD es va veure beneficiat per la polèmica al minut 13, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Alexander Preisl va relliscar al moment de fer el xut i el porter Aleksandr Baturkin no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Reko Hirvikangas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ADHD.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Amb 33 minuts disputats, Alexander Preisl gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Aleksandr Baturkin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dara Tum va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Reko Hirvikangas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Reko Hirvikangas de ADHD gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

JK Sikko

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sikko, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Enrico Strano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sikko sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mikko Pyhtilä, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Stanisław Tchórz de Sikko va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.