Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727869220

Liga 727869220 Información oficial sobre el partido 727869220 en Hattrick

04.05.2024 20:00:00

Atleettiset Ankat Alineación oficial del equipo 'Atleettiset Ankat' en el partido 3 - 4 FC Paperitiikerit Alineación oficial del equipo 'FC Paperitiikerit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atleettiset Ankat Alineación oficial del equipo 'Atleettiset Ankat' en el partido 3 - 1 FC Paperitiikerit Alineación oficial del equipo 'FC Paperitiikerit' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleettiset Ankat

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Sacramento Francisco Nunes Ramos de Atleettiset va demostrar les seves habilitats al minut 34 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): El Atleettiset no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mahoyu Bamba es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Tuomas Irri trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Imad Abou Zeid va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 289 Minuto 67 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Galdor Viscón per la seva rapidesa. Al minut 67 va intentar marxar per velocitat d'en Kevin Frick, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sacramento Francisco Nunes Ramos de Atleettiset amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Paperitiikerit

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, Henri Kupias va pentinar un córner cap al segon pal que Bjarne Gimplinger va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Paperitiikerit l'avantatge per 0 - 2. Henri Kupias en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Fèlix Comerma estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jan Komrska va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 38.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Jan Komrska va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de John Smallridge. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Szymon Wardowski de Paperitiikerit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.