Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727865640

Liga 727865640 Información oficial sobre el partido 727865640 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

FC Rändin Pallo Alineación oficial del equipo 'FC Rändin Pallo' en el partido 0 - 2 Doubled Pawns Alineación oficial del equipo 'Doubled Pawns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Rändin Pallo Alineación oficial del equipo 'FC Rändin Pallo' en el partido 4 - 1 Doubled Pawns Alineación oficial del equipo 'Doubled Pawns' en el partido
Es un cenizo 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rändin Pallo

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al 36, Joni Mannila hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Tiziano Ewald. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 204 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Tapani Thure va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 37 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Tino Jarkko va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 59 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan Jami Koivusipilä des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joni Mannila de Rändin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Doubled Pawns

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Pawns sempre confia amb les genialitats d'en Roland Calderon; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rodrigo Soler arribés a peus de Frans Colin, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pawns el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Pawns van sortir al contraatac al minut 38, però Bruno Bordelais va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Dorj Nymadawa de Pawns va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.