Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727858191

Liga 727858191 Información oficial sobre el partido 727858191 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Fc Baikonur Alineación oficial del equipo 'Fc Baikonur' en el partido 3 - 1 Rantakylän Kingit Alineación oficial del equipo 'Rantakylän Kingit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Baikonur Alineación oficial del equipo 'Fc Baikonur' en el partido 0 - 2 Rantakylän Kingit Alineación oficial del equipo 'Rantakylän Kingit' en el partido
Tiene bastante suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Baikonur

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gábor Juhász de Baikonur aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Baikonur eren letals, i Jani Tammisalo va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): El Baikonur era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Darri Benzekri va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baikonur va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gábor Juhász va sortir per sobre el travesser.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 44 podia haver acabat en gol, però Yiannis Iasonidis va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Baikonur va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Matias Siiskonen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Eversley es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastian Pinnow.

Rantakylän Kingit

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Rantakylän van mostrar una bona compenetració quan al minut 66 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juuso Liikanen va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Silvestr Fiala ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Rantakylän va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Samuli Greijus va desviar el xut final de Hemmi Tolkki després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Juuso Liikanen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Rantakylän van seguir progressant per la banda dreta. Silvestr Fiala va tenir la seva oportunitat al minut 44, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Niklas Skogér va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Niklas Skogér va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Samuli Greijus.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 69, quan un error defensiu va deixar Uffe Halling completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Damon Hunt va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.