Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727856730

Liga 727856730 Información oficial sobre el partido 727856730 en Hattrick

04.05.2024 20:00:00

Pajarin Teräs Alineación oficial del equipo 'Pajarin Teräs' en el partido 4 - 1 Steaua Escobar Alineación oficial del equipo 'Steaua Escobar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pajarin Teräs Alineación oficial del equipo 'Pajarin Teräs' en el partido 1 - 0 Steaua Escobar Alineación oficial del equipo 'Steaua Escobar' en el partido
Tiene bastante suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pajarin Teräs

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Una falta al minut 22 va provocar un lliure directe. Egons Neimanis el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Efraín Marrufo va anar a parar al cap de Manuel Castro Fernandes que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Pajari el 2 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Amb 54 minuts jugats, en Justus Slot va augmentar l'avantatge de Pajari a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Egons Neimanis va augmentar la diferència de Pajari a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pajari va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Markus Hannukainen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Olli Virpi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Steaua Escobar

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Uolevi Mäkimattila la va rematar Ati Karttunen amb una magnífica volea que va fer pujar per a Escobar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Herman Blomster que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Juha Haapalainen, el jugador de Escobar va ser expulsat al minut 23.