Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727856728

Liga 727856728 Información oficial sobre el partido 727856728 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

Pajarin Teräs Alineación oficial del equipo 'Pajarin Teräs' en el partido 2 - 2 Kyrönkosken Pärske Alineación oficial del equipo 'Kyrönkosken Pärske' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pajarin Teräs Alineación oficial del equipo 'Pajarin Teräs' en el partido 5 - 0 Kyrönkosken Pärske Alineación oficial del equipo 'Kyrönkosken Pärske' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pajarin Teräs

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Pajari, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Egons Neimanis per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Panu Stålnacke va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Pajari es va veure beneficiat per la polèmica al minut 31, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Egons Neimanis va relliscar al moment de fer el xut i el porter Alex Ciobescu no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olli Virpi va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Alex Ciobescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Olli Virpi del Pajari ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Olli Virpi va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Efraín Marrufo va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Kyrönkosken Pärske

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Przemysław Bębas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Przemysław Bębas va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pärske i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Saldıray Şahin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrea De Juliis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kim Dubini de Pärske amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.