Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727853752

Liga 727853752 Información oficial sobre el partido 727853752 en Hattrick

13.04.2024 20:00:00

Team Bamse Alineación oficial del equipo 'Team Bamse' en el partido 1 - 1 Blackbirds Reborn Alineación oficial del equipo 'Blackbirds Reborn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Bamse Alineación oficial del equipo 'Team Bamse' en el partido 1 - 1 Blackbirds Reborn Alineación oficial del equipo 'Blackbirds Reborn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Bamse

Goles Goles

  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bamse s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lemponye Galenamotlhale que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 57 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Bamse va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Röbi Boissard en un 1 contra 1 amb el porter Lucas Weber, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sammeli Hattunen va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Lucas Weber va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Blackbirds Reborn

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Blackbirds el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Thiha Paing Soe va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Tutam Tokta va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Blackbirds va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ditmar Szeponik va desviar el xut final de Beturián Buj després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Radu Cişmaş que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Blackbirds va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Erkka Törmäkangas va quedar-se sol davant el porter Ditmar Szeponik, però aquest va poder aturar el xut.