Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727852135

Liga 727852135 Información oficial sobre el partido 727852135 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

FC Vesikivi Alineación oficial del equipo 'FC Vesikivi' en el partido 0 - 4 West Side Warriors Alineación oficial del equipo 'West Side Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Vesikivi Alineación oficial del equipo 'FC Vesikivi' en el partido 2 - 0 West Side Warriors Alineación oficial del equipo 'West Side Warriors' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vesikivi

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En António Alexandre Nunes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vesikivi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Janne-Pekka Korell va disposar d'una bona oportunitat al minut 22, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Eugeniusz Cmokowski va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Markus Koivula va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Eugeniusz Cmokowski no s'ho podia creure.

West Side Warriors

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Warriors eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 8, Janne Vilkman va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Carlos Elias, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Warriors l'avantatge per 0 - 3. Janne Vilkman en va ser l'anotador.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El contraatac de Warriors va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jurrien Voncken va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Albano Vizconde va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Igor Andruško, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Warriors van sortir al contraatac al minut 67, però Blahoslav Riegel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Carlos Elias.