Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727850564

Liga 727850564 Información oficial sobre el partido 727850564 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

Lavola Bears Alineación oficial del equipo 'Lavola Bears' en el partido 3 - 1 FC Paimio Alineación oficial del equipo 'FC Paimio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lavola Bears Alineación oficial del equipo 'Lavola Bears' en el partido 4 - 1 FC Paimio Alineación oficial del equipo 'FC Paimio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lavola Bears

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Bears va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Thibault Cognet va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bears a 2 - 0. Thibault Cognet va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Bears va augmentar la diferència quan Antoni Amella no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Solomon Karazanishvili va rebre molts aplaudiments. Al minut 27 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bears van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antoni Amella, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wilmar Giezen va rematar alt.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Thibault Cognet es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Geoffrey Guillard.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Solomon Karazanishvili de Bears va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Paimio

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 30 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Fabio Bellinvia.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fynn Weiwadel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vasil Kirilov, als 42 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Paimio van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Carlos Segurado no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.