Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727850351

Liga 727850351 Información oficial sobre el partido 727850351 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Fc LyDe Alineación oficial del equipo 'Fc LyDe' en el partido 3 - 0 Ankka United Alineación oficial del equipo 'Ankka United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc LyDe Alineación oficial del equipo 'Fc LyDe' en el partido 3 - 0 Ankka United Alineación oficial del equipo 'Ankka United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc LyDe

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, János Sengel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LyDe es posava per davant!
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edgar van de Veire, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Als 78 minuts de joc, els nois de LyDe van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fernando Vázquez Armero augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): LyDe va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Axel Haim ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): LyDe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Şansal Altemur en un 1 contra 1 amb el porter Mateusz Sutryk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Joonas Taivainen del LyDe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): LyDe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Joonas Taivainen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Fernando Vázquez Armero gairebé va marcar per a LyDe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El LyDe ho intentava per la dreta per mitjà de Edgar van de Veire, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Şansal Altemur gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mateusz Sutryk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Ankka United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El United va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Juan Ramón Aceves va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 19 minuts de joc, Stefan Chruszczewski semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fitzroy Robin va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gabi Iacov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacob Kuokkanen de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.