Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727848830

Liga 727848830 Información oficial sobre el partido 727848830 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

Hinttapulit Alineación oficial del equipo 'Hinttapulit' en el partido 4 - 0 Epsi Alineación oficial del equipo 'Epsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hinttapulit Alineación oficial del equipo 'Hinttapulit' en el partido 0 - 1 Epsi Alineación oficial del equipo 'Epsi' en el partido
Tiene mucha potra 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hinttapulit

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sami Rohula ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hinttapulit es posava per davant 1 a 0.
  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Andrés Poumé va marcar al minut 8 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.
  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 18 minuts quan Andrés Poumé va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Hinttapulit.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Kai Koivumäki va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hinttapulit, al minut 81. El marcador va canviar a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hinttapulit va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kai Koivumäki va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Voitto Saksinen de Hinttapulit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Epsi

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Markus Kamppinen quasi aconsegueix empatar per Epsi al minut 7, però Jarmo Oravasaari va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 17 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Markus Kamppinen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 28 en Rami Suoniemi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jarmo Oravasaari va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lauri Kaari va entorpir al marcador d'en Iikka Saarinen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernesti Sinivuori.