Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727848045

Liga 727848045 Información oficial sobre el partido 727848045 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

Alabama Hot Pockets Alineación oficial del equipo 'Alabama Hot Pockets' en el partido 4 - 1 Killerit Alineación oficial del equipo 'Killerit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Alabama Hot Pockets Alineación oficial del equipo 'Alabama Hot Pockets' en el partido 6 - 1 Killerit Alineación oficial del equipo 'Killerit' en el partido
Tiene mala suerte 6.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alabama Hot Pockets

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Alabama s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lauri Mitjonen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Vallo Leevike va donar a Alabama un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Filippo Taddei va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 51 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Alabama va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lauri Mitjonen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Alabama per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Venne Finér va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Alabama a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sami Hölttä va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Killerit

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de Killerit Iikka Kuittinen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Giorgio Camoscio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Iikka Kuittinen quasi redueix la diferència al marcador al minut 55, però una gran estirada d'en Agostino Estrabaut va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Joonas Kosamo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Agostino Estrabaut va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Petri Kärhä de Killerit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.