Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727847824

Liga 727847824 Información oficial sobre el partido 727847824 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

HC Tampa Alineación oficial del equipo 'HC Tampa ' en el partido 0 - 2 Tehokerroin Alineación oficial del equipo 'Tehokerroin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HC Tampa Alineación oficial del equipo 'HC Tampa ' en el partido 1 - 2 Tehokerroin Alineación oficial del equipo 'Tehokerroin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Tampa

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eero Nevanperä es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tampa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Heoumadi Youssouf va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Heoumadi Youssouf, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Tampa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jędrzej Szostok en un 1 contra 1 amb el porter Petar 'Koira' Dogramadzhiev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Heoumadi Youssouf va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tehokerroin

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kosini fii va ser finalitzada des de l'esquerra per Timo Ollanketo al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Kosini fii va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Saku Vähä-Pietilä, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tommi Siivonen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ediel Lago, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Saku Vähä-Pietilä, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kosini fii va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eero Kouhia de Kosini fii va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Timo Ollanketo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Saku Vähä-Pietilä, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Saku Vähä-Pietilä va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ottokar Heitzinger de Kosini fii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.