Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727845984

Liga 727845984 Información oficial sobre el partido 727845984 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

AC Puosu Alineación oficial del equipo 'AC Puosu' en el partido 1 - 1 Kala Eagles Alineación oficial del equipo 'Kala Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Puosu Alineación oficial del equipo 'AC Puosu' en el partido 1 - 1 Kala Eagles Alineación oficial del equipo 'Kala Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Puosu

Goles Goles

  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Franz-Bernd Prettlack no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Matti Kopra va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Franz-Bernd Prettlack de Puosu va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Juha-Pekka Pajunen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Juha-Pekka Pajunen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Puosu va estar a punt d'arribar en un córner. En Bruno Baldisserotto va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Kala Eagles

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Eagles va ser finalitzada des de l'esquerra per Petr Krasovskiy al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joel Wentzel al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Valentin Kolak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Julius Varela, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Eagles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julius Varela va desviar el xut final de Olympio Langer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.