Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727843240

Liga 727843240 Información oficial sobre el partido 727843240 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Mc Suorama Alineación oficial del equipo 'Mc Suorama' en el partido 3 - 0 Alkulan Eliitti Alineación oficial del equipo 'Alkulan Eliitti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mc Suorama Alineación oficial del equipo 'Mc Suorama' en el partido 1 - 2 Alkulan Eliitti Alineación oficial del equipo 'Alkulan Eliitti' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mc Suorama

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Suorama va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Runo Silander va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gwydion Evans, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Suorama.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Suorama va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kai-Markus Jaskari progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Runo Silander es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 20, però el porter va aturar el seu xut.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yoann Mallet al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Runo Silander va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kai-Markus Jaskari de Suorama amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Alkulan Eliitti

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Salvador Sosa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Giuliano Banchi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 27 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Fabian Niemark amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Alkulan va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 69, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Fabian Niemark.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Ronan Brunel va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Ronald Beckmann va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Giuliano Banchi.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Alkulan va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ronan Brunel no va poder controlar.