Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727843127

Liga 727843127 Información oficial sobre el partido 727843127 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Fc Fäboda Alineación oficial del equipo 'Fc Fäboda' en el partido 1 - 1 Ropisee Alineación oficial del equipo 'Ropisee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Fäboda Alineación oficial del equipo 'Fc Fäboda' en el partido 1 - 2 Ropisee Alineación oficial del equipo 'Ropisee' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,5 % 62,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Fäboda

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Kristoff Kis va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Bertel Avellan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jussi Mäntylä! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kristoff Kis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristoff Kis de Fäboda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ropisee

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Quan passaven 42 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Ropisee. En Tuukka Hatakka va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Tuukka Hatakka va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 35. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Torkko. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Manuel Torkko va estar a punt de posar per davant a Ropisee amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fabian Bardoux va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bogdan Misiek que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Marius Scrioşteanu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fabian Bardoux va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tuukka Hatakka.