Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727842230

Liga 727842230 Información oficial sobre el partido 727842230 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Mummojuntta Alineación oficial del equipo 'Mummojuntta' en el partido 1 - 1 Arctic Firefoxes Alineación oficial del equipo 'Arctic Firefoxes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mummojuntta Alineación oficial del equipo 'Mummojuntta' en el partido 2 - 0 Arctic Firefoxes Alineación oficial del equipo 'Arctic Firefoxes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mummojuntta

Goles Goles

  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Sameli Juhola de Mummojuntta va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Mohammad Salehi Tabrizi, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Mummojuntta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sameli Juhola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nelson Lundqvist.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sameli Juhola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mohammad Salehi Tabrizi va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Nelson Lundqvist va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lukas Preiss hauria d'haver estat gol al minut 42 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sameli Juhola va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Egor Kutuzov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Orestas Serackis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Arctic Firefoxes

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Hannu Huikko va acabar en una passada genial cap al jugador de Firefoxes Johan Lillhannus, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Firefoxes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sándor Tóth, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Srečko Bunderla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Firefoxes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Firefoxes va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Lasse Hepo-oja va anar a parar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Firefoxes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joona Korttinen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Caio Sasseti, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Caio Sasseti va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.