Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727840482

Liga 727840482 Información oficial sobre el partido 727840482 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido 4 - 4 FC Capitano Alineación oficial del equipo 'FC Capitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido 4 - 0 FC Capitano Alineación oficial del equipo 'FC Capitano' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Puukkojunkkarit

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Junkkarit, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Kaius Typpi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Junkkarit aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Janne Vuorinen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El Junkkarit no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Miika Lipponen es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors del Junkkarit amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 88, deixant Martin Lindholm en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joseph Song va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Olli Pitkälä va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 隆介 (Ryusuke) 田中 (Tanaka) va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

FC Capitano

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 28. L'anotador per Capitano va ser Tommi Perttu, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Capitano va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 37 va arribar el 1 - 2 quan en Tommi Perttu va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Risto Mutanen de Capitano es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Matti Jänis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Capitano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Esa Rauhio va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tommi Perttu al minut 89 semblava entrar, però Ejler Primdal va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.