Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727782925

Liga 727782925 Información oficial sobre el partido 727782925 en Hattrick

11.05.2024 17:00:00

Opel Sulser Tschuttbuaba Alineación oficial del equipo 'Opel Sulser Tschuttbuaba' en el partido 2 - 2 Deportivo Winterfell Alineación oficial del equipo 'Deportivo Winterfell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Opel Sulser Tschuttbuaba Alineación oficial del equipo 'Opel Sulser Tschuttbuaba' en el partido 2 - 0 Deportivo Winterfell Alineación oficial del equipo 'Deportivo Winterfell' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Opel Sulser Tschuttbuaba

Goles Goles

  • 125 Minuto 19 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Leonardo von Arx va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 1 al minut 19.
  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tschuttbuaba una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ilias Meichtry, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tschuttbuaba. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Vinzenz Nieberle xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Al minut 13, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Louis Roué de Tschuttbuaba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Deportivo Winterfell

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Massimo Bolte va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rayan Loubet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.