Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727772507

Liga 727772507 Información oficial sobre el partido 727772507 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Open Air Alineación oficial del equipo 'Open Air' en el partido 3 - 0 Sopot United F.C Alineación oficial del equipo 'Sopot United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Open Air Alineación oficial del equipo 'Open Air' en el partido 3 - 1 Sopot United F.C Alineación oficial del equipo 'Sopot United F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Open Air

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Heinz Gätzi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Als 44 minuts de joc, els nois de Open van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sebastian Tesche augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Open va aconseguir el 3 - 0 quan Balz Gsponer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Open va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Leon Reber va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Heinz Gätzi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Balz Gsponer de Open es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sopot United F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): United va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Damas Viegas Oliveira que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Romuald Szałucki al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Francisco Durán va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): United van seguir progressant per la banda dreta. Gino Vermot va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Durán de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.