Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727769424

Liga 727769424 Información oficial sobre el partido 727769424 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

FC manuschka Alineación oficial del equipo 'FC manuschka' en el partido 3 - 1 Olympique Plouescat Alineación oficial del equipo 'Olympique Plouescat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC manuschka Alineación oficial del equipo 'FC manuschka' en el partido 2 - 1 Olympique Plouescat Alineación oficial del equipo 'Olympique Plouescat' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC manuschka

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Gniewko Łobodziec de manuschka empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del manuschka contenien la respiració mentre en Rainer Niemelä s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan manuschka va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Yıldız Eker des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): manuschka va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Walerian Domka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): manuschka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Walerian Domka en un 1 contra 1 amb el porter Leon Sobiech, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gniewko Łobodziec va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): manuschka per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Jean-Marc Sailly va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Olympique Plouescat

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pino Hans va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marco Paoloni estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Leonardo Edder, als 13 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Yighis Krikaz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Pino Hans va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juergen Weinzettl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pino Hans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wolf Hallebeek de Olympique amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Paoloni de Olympique va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.