Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727767740

Liga 727767740 Información oficial sobre el partido 727767740 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

FC STE19 Alineación oficial del equipo 'FC STE19' en el partido 2 - 3 FC Wasellis Alineación oficial del equipo 'FC Wasellis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC STE19 Alineación oficial del equipo 'FC STE19' en el partido 4 - 1 FC Wasellis Alineación oficial del equipo 'FC Wasellis' en el partido
Tiene mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC STE19

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de STE19 van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gillian Simmons en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El STE19 no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Vincent Daniaud es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Gianluca Raganato va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): STE19 enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Tullio Minuto de STE19 es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan Gillian Simmons des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): STE19 va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ilyas Boghi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Henk-Jan Krook va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

FC Wasellis

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Timur Kolotilin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Wasellis.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jerry Schwanda va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Arno Mabes la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Wasellis, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Timur Kolotilin va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.