Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727763827

Liga 727763827 Información oficial sobre el partido 727763827 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Tollkirsch Torf Alineación oficial del equipo 'Tollkirsch Torf' en el partido 3 - 3 FC chamäleon Alineación oficial del equipo 'FC chamäleon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tollkirsch Torf Alineación oficial del equipo 'Tollkirsch Torf' en el partido 0 - 1 FC chamäleon Alineación oficial del equipo 'FC chamäleon' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tollkirsch Torf

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Tollkirsch va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 30, quan György 'Berti' Blaskovics, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ariel Miszczuk de Tollkirsch es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el Tollkirsch va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Daniel Gălie, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Tollkirsch sortien al contraatac. La falta llançada per Hannes Karotsch va sortir força alta sense massa perill.

FC chamäleon

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Chaghatai Bayan va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Faustino Mário de Sousa va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. chamäleon posava el marcador 0 a 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de chamäleon va ser finalitzada des de l'esquerra per Nima Davoudpour al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Alan Krapfenbauer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Akim Schmitner va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Faustino Mário de Sousa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Candido Martincigh va estar a punt de posar per davant a chamäleon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Akim Schmitner va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nima Davoudpour no va ser aprofitada per en Tomasz Izworski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Akim Schmitner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fabian Scheipner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Faustino Mário de Sousa de chamäleon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 90, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!