Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727762299

Liga 727762299 Información oficial sobre el partido 727762299 en Hattrick

13.04.2024 19:15:00

Ac Bangshofkickers Alineación oficial del equipo 'Ac Bangshofkickers' en el partido 1 - 1 BiancoNeri_SG Alineación oficial del equipo 'BiancoNeri_SG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ac Bangshofkickers Alineación oficial del equipo 'Ac Bangshofkickers' en el partido 3 - 1 BiancoNeri_SG Alineación oficial del equipo 'BiancoNeri_SG' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ac Bangshofkickers

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ACH eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Sebastian Geering va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gilbert Hibner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

BiancoNeri_SG

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrei Bucur es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Andrei Bucur quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Simon Eberle va estar a punt de posar per davant a BiancoNeri_SG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pirmin Marxer va impedir un gol cantat.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gayan Senanayake de BiancoNeri_SG va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Andrei Bucur al minut 34 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Pirmin Marxer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andrei Bucur, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Simon Eberle quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pirmin Marxer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Valerii Vaschuk, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BiancoNeri_SG va quedar sense poder incrementar el seu marcador.