Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727761078

Liga 727761078 Información oficial sobre el partido 727761078 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

Biberister FC Alineación oficial del equipo 'Biberister FC' en el partido 1 - 2 Newport Beach CA Alineación oficial del equipo 'Newport Beach CA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Biberister FC Alineación oficial del equipo 'Biberister FC' en el partido 2 - 2 Newport Beach CA Alineación oficial del equipo 'Newport Beach CA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biberister FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ingi Vigfússon va anar a parar al cap de Magnus Niidumaa que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Biberister el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Guaicaipuro Martín, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Omar Abbas Hattar va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Sigfrid Törnskär va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Biberister Magnus Niidumaa quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Newport Beach CA

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Alphonse Van De Ginste va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de Newport Sabry El Ramly va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Alphonse Van De Ginste va estar a punt de posar per davant a Newport amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Elia D'Amico va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sabry El Ramly per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Răzvan Popescu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mael Niederöst de Newport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alphonse Van De Ginste de Newport es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.