Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727760027

Liga 727760027 Información oficial sobre el partido 727760027 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

FC Savosa-Massagno Alineación oficial del equipo 'FC Savosa-Massagno' en el partido 6 - 4 PASTA AND FAGIOLI Alineación oficial del equipo 'PASTA AND FAGIOLI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Savosa-Massagno Alineación oficial del equipo 'FC Savosa-Massagno' en el partido 4 - 2 PASTA AND FAGIOLI Alineación oficial del equipo 'PASTA AND FAGIOLI' en el partido
Tiene suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Savosa-Massagno

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Savosa-Massagno s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hyungnim Jeon que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Després de 38 minuts de partit, Hyungnim Jeon igualava per Savosa-Massagno en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 100 Minuto 61 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Oscar Schweinsteiger va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 4.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Savosa-Massagno aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Harald Lewenbauer va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Maurice Gummer! Un inimaginable dribbling sobre Olivier von Ballmoos va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 5 - 4 per a Savosa-Massagno.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En Hyungnim Jeon conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 6-4

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Temesgen Abate que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

PASTA AND FAGIOLI

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FAGIOLI va ser finalitzada des de l'esquerra per Loïc Bourgeois al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Ariel Tapie de FAGIOLI va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): FAGIOLI va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 40. Ariel Tapie va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Loïc Bourgeois va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Oli Mellen de FAGIOLI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.