Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727760012

Liga 727760012 Información oficial sobre el partido 727760012 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

PASTA AND FAGIOLI Alineación oficial del equipo 'PASTA AND FAGIOLI' en el partido 4 - 1 Netlook Rangers Alineación oficial del equipo 'Netlook Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
PASTA AND FAGIOLI Alineación oficial del equipo 'PASTA AND FAGIOLI' en el partido 8 - 0 Netlook Rangers Alineación oficial del equipo 'Netlook Rangers' en el partido
Es un cenizo 8.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PASTA AND FAGIOLI

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Silverio Esposti va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Silverio Esposti, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. FAGIOLI es posava per davant!
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Loïc Bourgeois va augmentar l'avantatge de FAGIOLI a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FAGIOLI pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francesco Scibilia va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FAGIOLI Loïc Bourgeois quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Filip Baer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Graham Nance per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Silverio Esposti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Gonzalo Forrado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Forrado al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Silverio Esposti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Silverio Esposti de FAGIOLI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Netlook Rangers

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Loris Masoli de Netlook va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Loris Masoli va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.