Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727756596

Liga 727756596 Información oficial sobre el partido 727756596 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Parvulus Ursus Alineación oficial del equipo 'Parvulus Ursus' en el partido 0 - 2 SV ramsch Alineación oficial del equipo 'SV ramsch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parvulus Ursus Alineación oficial del equipo 'Parvulus Ursus' en el partido 1 - 1 SV ramsch Alineación oficial del equipo 'SV ramsch' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parvulus Ursus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de P.U. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Breel Endriss va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luciano Zigerlig, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Assaye Nsousou va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): P.U. va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Assaye Nsousou va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de P.U. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Assaye Nsousou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

SV ramsch

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mikko Widell es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Horst-Dieter Pflock va augmentar l'avantatge de ramsch a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Josué Pereira va deixar a Dave Neuenschwander assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Carl Oudard quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Levent Kräuchi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Victor Elsenberger després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Levent Kräuchi va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Victor Elsenberger va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.