Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727755538

Liga 727755538 Información oficial sobre el partido 727755538 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Roter Stern 03 Alineación oficial del equipo 'Roter Stern 03' en el partido 1 - 2 Dynamo Minusio Alineación oficial del equipo 'Dynamo Minusio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Roter Stern 03 Alineación oficial del equipo 'Roter Stern 03' en el partido 1 - 5 Dynamo Minusio Alineación oficial del equipo 'Dynamo Minusio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roter Stern 03

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 47, Danijel Sage de RS03 empatava el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Friedrich Sauber de RS03 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dynamo Minusio

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joel Meller va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Minusio amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Frank Hafner, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Gabriele Di Nicola va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 64 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 64, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Frank Hafner va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.