Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727753634

Liga 727753634 Información oficial sobre el partido 727753634 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

FC Finkenklopfer Alineación oficial del equipo 'FC Finkenklopfer' en el partido 1 - 0 Fc Ringgi 93 Alineación oficial del equipo 'Fc Ringgi 93' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Finkenklopfer Alineación oficial del equipo 'FC Finkenklopfer' en el partido 2 - 0 Fc Ringgi 93 Alineación oficial del equipo 'Fc Ringgi 93' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Finkenklopfer

Goles Goles

  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Koop Koeze va donar a Klopfer un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gaetano Morbidoni va servir per deixar enrere el gegant Kornelius Betschart al minut 19, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Giorgio Dimastromatteo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Giuliano Suppini va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Giorgio Dimastromatteo quasi dona a Klopfer l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Klopfer van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rodolphe Reinhold, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Klopfer la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 82, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Giorgio Dimastromatteo sempre els tira per la dreta i en Giuliano Suppini, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jan Hodulík.

Fc Ringgi 93

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Ringgi van sortir al contraatac al minut 27, però Dani Hallstein va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ringgi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dani Hallstein, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Ringgi van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Kornelius Betschart no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jere Leppävuori va fer al minut 84 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kornelius Betschart, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.