Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727749598

Liga 727749598 Información oficial sobre el partido 727749598 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Roter Stern Utopia Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Utopia' en el partido 0 - 4 BMW GS Power Alineación oficial del equipo 'BMW GS Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roter Stern Utopia Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Utopia' en el partido 0 - 3 BMW GS Power Alineación oficial del equipo 'BMW GS Power' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roter Stern Utopia

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Felix Löbell va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Utopia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valerio Pocchiola, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kussil Ben-Mokhtar de Utopia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Karwot de Utopia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BMW GS Power

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Sigurður Bragason va posar els visitants Power per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de James Sidén arribés a peus de Sebastian Grafing, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Power el 0 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roman Bonnert de Power l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 43 de partit.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Roman Bonnert va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): James Sidén va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lorenzo Biancucci va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bastien Liénard va intentar anar-se'n per velocitat al minut 17 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Sigurður Bragason va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lorenzo Biancucci va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bastien Liénard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Salvador Cortazar.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sigurður Bragason de Power amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.