Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727744289

Liga 727744289 Información oficial sobre el partido 727744289 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

FC Veltheim 1922 Alineación oficial del equipo 'FC Veltheim 1922' en el partido 0 - 3 B&H Albion F.C. Alineación oficial del equipo 'B&H Albion F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Veltheim 1922 Alineación oficial del equipo 'FC Veltheim 1922' en el partido 1 - 1 B&H Albion F.C. Alineación oficial del equipo 'B&H Albion F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Veltheim 1922

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Veltheim van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Hugo Leonardo Cañete des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Gerrit Jaminet va estar a punt d'empatar per a Veltheim quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Arturo Siveri va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al 42, Charles Künzle hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Arturo Siveri. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

B&H Albion F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Albion es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Giuliano Carrese es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sjeng Buitenkant va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Antonio Tripodi de Albion va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Andrin Bridy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sjeng Buitenkant. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Livio Frullano de Albion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.