Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727744284

Liga 727744284 Información oficial sobre el partido 727744284 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

FC Entlebuch Alineación oficial del equipo 'FC Entlebuch' en el partido 0 - 6 FC.Brasilho Alineación oficial del equipo 'FC.Brasilho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Entlebuch Alineación oficial del equipo 'FC Entlebuch' en el partido 0 - 7 FC.Brasilho Alineación oficial del equipo 'FC.Brasilho' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Entlebuch

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 5 (Ocasión tiro lejano): El FC E se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 5, en Ante Leon Hribernik va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

FC.Brasilho

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Cuno Ulrich Grarock va posar els visitants FC.Brasilho per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Carlos Alberto Peralta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 2 per a FC.Brasilho.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de FC.Brasilho, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Kurt Schürmann va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Kurt Schürmann de FC.Brasilho va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 59.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a FC.Brasilho l'avantatge per 0 - 5. Kurt Schürmann en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cuno Ulrich Grarock de FC.Brasilho l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Rey Padrón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FC.Brasilho Cuno Ulrich Grarock quasi marca al minut 51 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yiannis Manologlou l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Damas Patrício va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Alberto Peralta de FC.Brasilho es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Mark Mønsted de FC.Brasilho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kurt Schürmann de FC.Brasilho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.