Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727742664

Liga 727742664 Información oficial sobre el partido 727742664 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

All Blacks Züri Alineación oficial del equipo 'All Blacks Züri' en el partido 1 - 5 pitschpitsch Alineación oficial del equipo 'pitschpitsch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
All Blacks Züri Alineación oficial del equipo 'All Blacks Züri' en el partido 0 - 6 pitschpitsch Alineación oficial del equipo 'pitschpitsch' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All Blacks Züri

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Blacks eren letals, i Yasuo Schnack va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc-Alexandre Deveau.

pitschpitsch

Goles Goles

  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Alibek Nurgazin de pitschpitsch va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): pitschpitsch agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Massimo Perna amb mestria.
  • 135 Minuto 51 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alibek Nurgazin de pitschpitsch va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 3.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Massimo Perna, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Massimo Perna de pitschpitsch l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): pitschpitsch va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Valentin Neacşa va quedar-se sol davant el porter Stefan Okle, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Valentin Neacşa després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stefan Okle va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Stefan Okle va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alibek Nurgazin, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Moltas Falkér va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Terrell Longhurst va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Stefan Okle va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Ivo Devoto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stefan Okle, però la pilota va topar amb el travesser.