Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727742659

Liga 727742659 Información oficial sobre el partido 727742659 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

pitschpitsch Alineación oficial del equipo 'pitschpitsch' en el partido 3 - 0 FC Heimstrasse Alineación oficial del equipo 'FC Heimstrasse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pitschpitsch Alineación oficial del equipo 'pitschpitsch' en el partido 2 - 0 FC Heimstrasse Alineación oficial del equipo 'FC Heimstrasse' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitschpitsch

Goles Goles

  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 42 en Frédéric Andrault va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Valentin Neacşa podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 una excel·lent centrada de Kumbikhanna Naing Oo va arribar a Valentin Neacşa, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, pitschpitsch va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Valentin Neacşa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ernest Lippert va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Grigoriy Sedlov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Francesco Sossi gairebé va marcar per a pitschpitsch des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Neacşa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francesco Sossi va enviar un xut des de 40 metres al minut 65, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Stremţan de pitschpitsch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Heimstrasse

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Heimstrasse va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dominik Lobsiger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Heimstrasse va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Oliver Hübl, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Heimstrasse van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Oliver Hübl va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo de Moura.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario do Carballiño de Heimstrasse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.